Wat Meilink biedt aan

IPS klanten

Meilink is dé professionele partner in Nederland voor het veilig verpakken van kapitaalgoederen. De industriële verpakkingen van Meilink gaan als transportverpakking om de hightechverpakking van IPS heen. Andersom nemen wij in één moeite door de industriële verpakking mee in het logistieke pakket voor uw kapitaalgoederen. Dan weet u zeker dat alles goed verpakt en tijdig aankomt.

Waarborg voor kwaliteit

Meilink Cares en IPS

U heeft het natuurlijk al bovenin elke webpagina zien staan: op Tijd, Onbeschadigd, Flexibel, kort gezegd TOF. Deze kernbegrippen vloeien voort uit Meilink Cares, uw waarborg voor kwaliteit en onze drijfveer om zorg uit handen te nemen door het onbeschadigd, tijdig en gebruiksklaar afleveren van kapitaalgoederen, waar dan ook ter wereld.

U heeft het natuurlijk al bovenin elke webpagina zien staan: op Tijd, Onbeschadigd, Flexibel, kort gezegd TOF. Deze kernbegrippen vloeien voort uit Meilink Cares, de waarborg voor kwaliteit en onze drijfveer om zorg uit handen te nemen met het onbeschadigd, tijdig en gebruiksklaar afleveren van kapitaalgoederen, waar dan ook ter wereld.

Samen zorgen wij voor:

  1. Bewaken van uw leveringsbetrouwbaarheid
  2. Uiterste flexibiliteit door mee te bewegen met uw planning
  3. De juiste oplossing tegen de laagste totale ketenkosten
  4. Naadloze aansluiting op uw organisatie en processen
  5. Eén verkoper/adviseur als uw vaste aanspreekpunt
  6. Projectmanagement voor coördinatie en uitvoering
  7. Ondersteuning voor alles fasen: van ontwerp tot eindbestemming

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag een offerte aan!

Of neem contact met ons op:

+31 (0)40 2647 200

Referenties

“IPS vormt de laatste schakel met onze klant. Alles wat daarvoor gebeurt kan teniet gedaan worden door een partner die hier niet 100% thuis in is.”