We zijn nog maar net begonnen

De eerste twintig jaren van IPS Technology zitten erop. Het is dan wel geen echt kroonjaar, daar moeten we nog vijf jaar op wachten, maar het is toch de moeite waard er even bij stil te staan. Want wat is er in de twee decennia veel gebeurd. IPS groeide vanaf de oprichting gestaag en groeide uit tot een onderneming die zonder overdrijving uniek mag worden genoemd. Onze dienstverlening lijkt oppervlakkig beschouwd op die van high tech klanten, maar is steeds toch nét wat anders.

 

Want ja, we doen in verpakkingen. Maar nee, we zijn geen producent daarvan. En ja, we ontwerpen verpakkingen. Maar nee, we zijn geen reclamebureau dat attractieve dozen en zo bedenkt. En ja, het gaat uiteindelijk om wat er in de verpakking zit. Maar nee, onze dienstverlening is daarmee niet secundair. Want wij zorgen ervoor dat uw product veilig, snel, efficiënt en effectief komt waar dat product wezen moet. En dat doen we door onze specifieke kennis met u te delen, nog voor het design van uw product klaar is.

 

In de beginjaren kostte het nogal eens moeite om de wereld om ons heen uit te leggen wat we doen en waarom dat zo zinvol is. Inmiddels hoeft dat niet meer. Sterker: in ons netwerk werken verpakkingsbedrijven graag met ons samen. Het leidde er tot dat Meilink een aandeel in IPS nam. Dankzij die samenwerking bieden Meilink en IPS nu de complete keten aan vanaf ontwerp van packaging en tooling tot en met het monteren en in bedrijf stellen van producten bij de klanten van onze klanten. Alles wat daar tussen zit, doen we ook. We bedenken verpakkingen, maken ze, cleanen ze, testen ze en zorgen voor het transport. En dankzij een joint venture met Deufol, ook al actief op het gebied van verpakkingen, zijn we vertegenwoordigd in diverse landen in Europa, Azië en Amerika. Uw producten gaan de hele wereld over en dus gaat IPS met u mee.

 

Twintig jaar is niet niks. Maar we zijn eigenlijk nog maar net begonnen.

 

Peter Geerts

directeur IPS Technology


We zijn nog maar net begonnen

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.