We werken voor de volledige supply chain

Is het niet handig dat wij uw geavanceerde technologische producten en bijbehorende verpakking cleanen, kwalificeren, assembleren en brandschoon bij uw opdrachtgevers afleveren? Scheelt een hoop transport, vertraging en vervuiling.

U geeft uw producten voor geavanceerde machines in vertrouwde handen. Wij bieden u de mogelijkheid om het hele proces van cleaning, assemblage, kwalificatie en transport uit één (schone) hand en onder één dak aan te bieden. Het nauwgezette reinigingsproces van reinigen, uitstoken (bake-out), partikel-analyse, lektesten, RGA-metingen en cleanroom verpakken wordt in hoogwaardige cleanrooms uitgevoerd.

We werken voor de volledige supply chain en adviseren u al bij de ontwikkeling van uw product om tot een schoon product te komen. Samen met IPS Technology beheren wij de hele keten, van het ontwerp van de verpakking tot de levering van uw gereinigde goederen op de gewenste bestemming.

Meer weten? verkoop@innovar-cc.com
www.innovar-cc.com | www.ips-technology.com


We werken voor de volledige supply chain

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.