Waarom is reinheid zo belangrijk?

Waarom is de reinheid van onderdelen voor de hightech en semiconductor-industrie zo belangrijk? Onze technologie wordt snel intelligenter en steeds complexer en stelt ons in staat om dingen te doen die we tot voor kort onmogelijk dachten. In het proces groeit het belang van contaminatie beheersing en in de zoektocht naar een optimale reinheid staan bedrijven dan ook voor allerlei uitdagingen.

 

Engineering en productie met een focus op reinheid kost tijd en geld, maar tegelijkertijd is reinheidsbewustzijn ontzettend belangrijk. Wanneer we over reinheid praten, hebben we het over het voorkomen van mogelijk ernstige schadelijke effecten.
 

Er is altijd vervuiling, niets is schoon. We willen het zo schoon als nodig. Een onderdeel of oppervlakte is pas schoon wanneer de hoeveelheid deeltjes of moleculaire contaminatie de prestatie van het systeem niet beïnvloeden. Daarom vinden we het belangrijk om duidelijkheid te creëren over het vereiste reinheidsniveau en vertalen we reinheidseisen in de meest kosteneffectieve maatregelen. En voor reinheid zijn de juiste hulpmiddelen, diepe en brede kennis en specifieke vaardigheden nodig.

 

We stellen ons zelf de vraag: Hoe kunnen we een bijdrage leveren aan het realiseren van goed functionerende systemen bij de eindklant?


Waarom is reinheid zo belangrijk

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.