Waar is Bart

Als u ons kantoor aan de Boschdijk in Eindhoven bezoekt, zou u zomaar tevergeefs kunnen zoeken naar collega Bart. Of naar Annemarie. Of één van de andere engineers van IPS Technology, want steeds vaker is hun werkplek te vinden bij opdrachtgevers van ons bedrijf.

 

En nee, we zijn geen uitzendbureau. En nee, we zijn geen detacheringsorganisatie. Wat we wel zijn: een bedrijf dat alles uit de kast trekt om producten efficiënt en effectief te demonteren, cleanen, verpakken, transporteren en monteren. Steeds vaker is het daarbij handig om ons werk op locatie bij de klant te doen.

 

Met het werken op locatie hebben we een nieuwe stap gezet in de verdieping van ons werk. Die slag maken we na jaren van verbreding. Lang geleden begonnen we als een bedrijf dat verpakkingen voor de industriële markt ontwerpt. Al snel ontdekten we dat het handig is om al in het stadium van productontwerp aan te schuiven – door te adviseren over bijvoorbeeld het in onderdelen demonteren van machines kan de verpakking vaak efficiënter en dus goedkoper.

 

Van het één kwam het ander. Inmiddels beheersen we de hele logistieke keten. Samen met ons zusterbedrijf Meilink nemen we de verantwoordelijkheid voor design, productoptimalisatie, packaging, packing, cleaning, warehousing, dispatching en transport. Bij al die schakels van de keten werken we aan verdieping, aan verdere specialisatie dus. Neem ons werk op het gebied van cleaning. Dat begon met het cleanen van producten en onderdelen in de cleanroom van Innovar. Maar inmiddels stellen we de cleanroom beschikbaar voor klanten die zelf aan de slag willen en verzorgen we restgasanalyses. Wat voor cleaning geldt, gaat op voor al onze diensten: we gaan steeds meer de diepte in.

 

En daarom is er nu ook het langdurig werken op locatie. Onze professionals zijn dan lid van projectteams daar en brengen de specifieke IPS-kennis en -ervaring in. Dat is fijn voor onze klanten. Ook voor ons natuurlijk – al missen we Bart, Annemarie, Natalie en de rest wel een beetje.

 

Peter Geerts

directeur IPS Technology


Waar is Bart

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.