Voorkom imagoschade

Het testen van producten, al dan niet in de verpakking, is van wezenlijk belang. Testprogramma’s zijn geen overbodige luxe. Ze dienen ter voorkoming van transportschades, maar ook voor het testen van producten.

 

Zo is het zinvol te meten hoe producten reageren onder bepaalde omstandigheden, ook als die omstandigheden langer aanhouden. Het voorkomen van garantieclaims en het beperken van servicekosten zijn daarbij belangrijke en meetbare effecten. Minder meetbaar, maar net zo wezenlijk zijn het voorkomen van ergernissen en imagoschade. Zaak dus om vooraf de risico’s en kosten in kaart te brengen. IPS kan dit dankzij haar testsystemen vaststellen.

 

Testen op het gebied van schokken, trillingen, temperatuur, corrosie en klimaat voorspellen de levensduur en betrouwbaarheid van verpakte en onverpakte producten. IPS  kan ook zelf adviseren over de invulling van testprogramma’s. IPS kent de normen en wettelijke bepalingen waaraan producten dienen te voldoen. IPS Technology is in staat om een volledig testprogramma aan te bieden. Met dat testprogramma koesteren bedrijven hun product en besparen ze op termijn aanzienlijke kosten.

 

 


Voorkom imagoschade

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.