Van professioneel naar excellent niveau

Bas Geerts is ruim 5 jaar geleden begonnen als werkvoorbereider, groeide al snel door naar Team leider en heeft nu de leiding in zijn functie als Manager Operations over de afdeling die de leveringen van onze verpakkingsoplossingen verzorgt.
 

Een indrukwekkende groei die ook van toepassing is op onze dienstverlening. Een verbreding van onze focus resulteerde in het zelf leveren van verpakkingsoplossingen en daarmee een duidelijke toename van toegevoegde waarde in onze ver doorgevoerde ‘keten denken’. Aan Bas de taak om de leveringen van professioneel naar excellent niveau te verhogen en de groei van de vraag naar (hightech)verpakkingen zorgvuldig op te vangen.
 
Als je aan Bas vraagt hoe hij dat doet, dan antwoord hij direct: ‘Teamwork! Want teams gaan over inhoud én de groep zelf. De onderlinge wisselwerking van mijn team met de rest van de organisatie geeft enorm veel energie’.
 
Om voldoende ruimte te geven aan de ambities van IPS Technology betrekt Bas en zijn team aan het einde van het jaar een nieuw pand. Een forse uitbreiding en volledig toekomstgericht. “We blijven kritisch kijken en hebben al flinke stappen gemaakt door het automatiseren van onze processen waardoor het uitleveren nog vlotter verloopt. We willen dat onze klanten blijven vertrouwen in onze waarborging voor continuïteit en kwaliteit met de nodige aandacht voor duurzaamheid”.
 
Bas geeft collega’s het gevoel dat ze ertoe doen, wat zorgt voor verbondenheid en trots. En minstens zo trots zijn wij op Bas.


Van professioneel naar excellent niveau

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.