Supersnelle camera

Het oog wil ook wat. Bij het testen van verpakte en niet verpakte producten zeggen meetresultaten veel, maar het is ook handig om te zien wat er gebeurt als een product valt of botst. IPS Technology heeft daarom een high speed camera aangeschaft.

 

Die camera kan iets wat het menselijk oog niet kan: tot in detail, beeldje voor beeldje, zien hoe een product zich gedraagt tijdens een val-, bots- of andersoortige test. Terwijl instrumenten de g-kracht meten, laat de camera zien waarom die kracht zo fors is als die is. Tot in detail is bijvoorbeeld te zien hoe de vooraf bedachte demping van een beschermende verpakking in de praktijk anders uitpakt. De beelden analyserend, kan worden vastgesteld op exact welke plek en welk moment het misgaat. Zie hiervoor het filmpje bij dit bericht.

 

Het oog wil ook wat, maar heeft soms weinig te willen. De high speed camera maakt die wensen wel waar.


Supersnelle camera

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.