Specifieke verpakkingseisen

Uw product heeft pas waarde als het uiteindelijk door uw klant wordt gebruikt. En dus moet uw product bij die klant terecht komen. Maar bij veel industriële producten is dat niet zo simpel.

Heb ik wel voldoende aandacht geschonken aan verpakking en tooling? Hoe voorkom ik dat het onderweg beschadigd raakt? Hoe weet ik zeker dat de verpakking goed beschermt? Hoe krijgt mijn klant al die onderdelen tot één geheel? Voldoen verpakking en tooling aan wetten en normen?

Vaak worden er zeer specifieke eisen gesteld aan de demontage, verpakking, transport en montage – en die eisen zijn vrijwel altijd uniek. Ze hebben van doen met kosten, snelheid, efficiency, ruimte, gebruiksgemak of veiligheid. En ze vragen keer op keer om maatwerkoplossingen. Verpakkingsoplossingen die wij bedenken, zodat uw product arriveert waar u wilt dat het arriveert. Op tijd, onbeschadigd, binnen budget, gebruiksklaar.

 

Meer weten? bas.driendijk@ips-technology.com


Specifieke verpakkingseisen

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.