Slimme verpakkingen

Heeft u een lijst met wensen voor uw verpakking? We worden graag uitgedaagd in het ontwerpen van slimme verpakkingen. Die slimheid moet ook blijken uit besparingen.

Echt verdiepen in de producten en processen van klanten leidt tot het ontwikkelen van verpakkingen die voldoen bij het transport naar uw klanten. En tot eenheid in verpakkingen, waardoor onnodige aanpassingen en kosten worden voorkomen.

U kunt zelf een specialist in dienst nemen voor het ontwerpwerk, maar we komen bij veel verschillende bedrijven, wat leidt tot frisse inzichten en innovatieve oplossingen. We houden ons niet alleen bezig met het ontwikkelen van verpakkingen voor complete apparaten, maar ook voor onderdelen daarvan.

Onze engineers worden bij het ontwikkelen van verpakkingen al in een vroeg stadium uitgenodigd mee te denken. Proactief meedenken leidt tot aantoonbare verbeteringen in de keten van productontwikkeling tot en met levering aan de klant.

Meer weten? Bas Driendijk beantwoordt graag al uw vragen bas.driendijk@ips-technology.com


Slimme verpakkingen

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.