Schuilen bij IPS

Een beroerdere dag hadden de fietsende studenten van TU/e niet kunnen uitzoeken. Op 13 juni gingen ze op de fiets naar IPS en Innovar en juist die dag viel de regen met bakken uit de hemel. Het programma bij de twee bedrijven maakte veel goed.

 

Drie studenten van de universiteit organiseerden de excursie in het kader van het vak ‘Career Development’. Doel van de dag was om kennis te maken met onze bedrijven en met de medewerkers daar. Eén groep fietste door de plassen naar Innovar, een andere naar IPS. Halverwege het programma wisselden de groepen en ook dat gebeurde in de stromende regen.

 

Er werd weinig over geklaagd, want de presentaties, rondleiding en afsluitende netwerkborrel waren zeer de moeite waard voor de deelnemers.


Schuilen bij IPS

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.