Schoon verpakken

Heeft u producten die geheel 'schoon' verpakt moeten worden? De hightech industrie groeit onverminderd door en de eisen die gesteld worden aan componenten worden steeds hoger.

Het assembleren, reinigen en verpakken van uw componenten zijn belangrijke onderdelen van een proces die we geheel voor u overnemen waarmee u tijd en geld kunt besparen.

In onze cleanrooms worden de gereinigde producten, volgens uw specificatie, gereinigd en verpakt. En dat doen we met zorg en volgens strenge kwaliteitseisen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en volledig op de hoogte van de juiste procedures.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van cleanroom verpakken bij Innovar? Neem contact op met Tiny Bosmans verkoop@innovar-cc.com


Schoon verpakken

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.