Schoon, schoner, schoonst

Ooit was het zo gemakkelijk: u maakte mooie producten die onderdeel waren van een geavanceerd product van uw klant. Uw producten moeten voldoen aan een steeds hogere reinheidsklasse en de verantwoordelijkheid uw producten schoon aan te leveren heeft uw klant bij u neergelegd. Maar u maakt mooie producten en bent geen specialist op het gebied van cleanrooms en reinigen. Daarnaast heeft u verschillende klanten die ieder hun eigen specificaties hebben. Wat nu?

 

IPS Technology heeft een brede keten aan competenties. Innovar is als zusterbedrijf de schakel in deze keten die het reinigen van industriële producten voor cleanroom-gebruik verzorgt. Niet alleen kan Innovar uw producten reinigen: Innovar geeft ook advies over de verschillende specificaties die uw klanten stellen, of uw producten uiteindelijk gebruikt worden voor een chip-machine, voor een elektronenmicroscoop of in de productie van de optische componenten. Vanuit Innovar is er nauw contact met uw klanten dus zij weten precies van de hoed en de rand.

 

Het concept is simpel: u maakt mooie producten voor geavanceerde machines, geeft deze in vertrouwde handen bij Innovar. Innovar voert het nauwgezette reinigingsproces uit en u kunt uw producten brandschoon aan uw klant afleveren. Het proces van reinigen, uitstoken (bake-out), partikel-analyse, lektesten, RGA-meten en cleanroom-verpakken wordt in de hoogwaardige cleanroom uitgevoerd. Wat de cleanroom uitkomt, is uw product: brandschoon en in roze folie verpakt. Zo blijken de ingewikkelde eisen die uw klant stelt aan de reinheid van uw producten helemaal niet zo ingewikkeld en kunt u zich bezig houden waar u goed in bent: het maken van mooie producten.

 

Heeft uw product ook een specialistische verpakking nodig? Ook dat maakt IPS Technology eenvoudig voor u: die kan volledig ontwikkeld en geleverd worden. En als het moet ook worden gereinigd.


Schoon schoner schoonst

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.