Salaris, onkostenvergoeding en een zak kattenbrokken

Mede dankzij u, onze opdrachtgevers, kan ik u met trots zeggen dat IPS Technology groeit. Niet alleen in omzet, winst of aantal medewerkers – we groeien ook en misschien wel vooral in kennis, ervaring en de gebieden waarop we actief zijn. Wat ooit begon als het ontwerpen van industriële verpakkingen is uitgegroeid tot het beheersen van de complete keten van design van producten tot en met de levering en eventuele montage daarna.

 

Ik ga u op deze plaats niet nóg eens vertellen wat die keten allemaal inhoudt en laat het erbij dat we binnen de niche ‘packaging, transport & tooling’ uitzonderlijk compleet zijn – zowel in de breedte als de diepte.

 

Bij die ontwikkeling hoort dat we regelmatig nieuwe medewerkers welkom mogen heten. Het zijn zonder uitzondering bijzondere dames en heren. Ze zijn helemaal wild van die rare maar o zo relevante niche die IPS vond en vult, zijn dol op techniek en dan vooral op schijnbaar onoplosbare technische vraagstukken. ‘Hoe krijgen we zo’n complexe machine nu snel, goedkoop, veilig en gebruiksvriendelijk gedemonteerd, verpakt, vervoerd en gemonteerd?’ Dat zijn de vragen waar hier bij IPS de ogen van gaan fonkelen.

 

We vinden bij IPS bijzonder inmiddels heel gewoon. Maar zo nu en dan vinden wij een nieuwe collega toch wel erg bijzonder. Zoals de nieuweling die solliciteerde en waar ik bijzonder gecharmeerd van was. Een jongeman die prima past binnen ons team en belangrijke toegevoegde waarde heeft. We hoefden het alleen nog maar eens te worden over de arbeidsvoorwaarden.

 

Dat leek even niet mee te vallen. Medewerkers verdienen een goed en billijk salaris en maar ook daarbij geldt een bovengrens. De kandidaat tegenover me fronste de wenkbrauwen, zuchtte diep en zei: ‘Oké dan, ik ga akkoord. Op één voorwaarde… IPS wordt donateur van de kattenopvang in Eindhoven.’

 

Zeg daar maar eens nee tegen.

 

Peter Geerts

Directeur IPS Technology.


Salaris onkostenvergoeding en een zak kattenbrokken

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.