Reinheid doe je samen

Kennis- en netwerkorganisatie Mikrocentrum heeft Manager Operations Hans Cools van Innovar Cleaning Control gevraagd om samen met ASML kennis te delen tijdens een interactieve sessie met een aantal medewerkers van de VDL Groep. Het doel is bewust te maken van het belang dat het aanleveren van kwaliteit voorop staat bij Ultra Clean Parts in a Clean Supply Chain.
 
De kwaliteit van reiniging aan het einde van de supply chain wordt namelijk voor een groot deel reeds bepaald bij de productie van onderdelen. Zeker als we kijken naar de strengste reinheidsklasse, Cleanliness Grade 1, ligt de lat nog hoger dan hoog.

Reinheid krijgt steeds meer aandacht en staat hoog op de agenda. Dat vergt een goede samenwerking in de keten. Als Cleaning Service Provider (CSP) heeft Innovar al diverse stappen gezet in het vertalen van een gezamenlijke ambitie naar oplossingen die recht doet aan ieders belangen. 
 
Wilt u meer weten over de impact van reinheid op de productie vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op: verkoop@innovar-cc.com of bel 040-737 01 99


Reinheid doe je samen

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.