Ramon in Bangkok

Ramon Hendriks, environmental test engineer bij IPS Technology, was van 1 tot en met 3 november bij het 2017 ISTA Asia Pacific Packaging Symposium in Bangkok.

 

Het beloofde een boeiend congres te worden, want het gaat onder meer over de gevolgen van e-commerce. Consumenten in heel de wereld kopen wereldwijd producten in kleine oplagen. Dat heeft nogal consequenties voor de verzenders van die handel, heeft IPS al ervaren. “Ons bedrijf heeft van nature geen sterke band met retailers”, vertelt Ramon. “Des te opmerkelijker is het dat we in korte tijd nogal wat consumentenproducten mochten testen. De markt schreeuwt om deugdelijke verpakkingen op dit gebied.”

 

Ramon belooft dat hij zijn, in Thailand opgedane, kennis via de eerstvolgende nieuwsbrief zal doorgeven aan de relaties van IPS.


Ramon in Bangkok

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.