Precisiebeurs 2019

13 en 14 november kon u ons weer vinden op stand 200 de Precisiebeurs 2019 in het Hotel NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. De Precisiebeurs is al 19 jaar het ontmoetingspunt rond Precisietechnologie.

 

We hebben het gehad over de ontwikkelingen op het gebied van high tech solutions voor transport verpakkingen en tools. We ontwikkelen transport verpakkingsmethoden en leveren verpakkingssystemen voor industriële producten die optimale bescherming bieden. Samen met onze testlab en cleanroom bieden we een integrale keten benadering die uniek is in de markt.

 

Ons testlab is ISTA gecertificeerd en we zijn officieel opgenomen in het Amazon Packaging Support en Supplier Network (APASS). Ons zusterbedrijf, Innovar Cleaning Control, is een specialist dat het complete proces verzorgt van cleaning, kwalificatie, montage en transport. Onze Restgas-Analyse (RGA) systemen zijn gecertificeerd en vrijgegeven door ASML  Deze jaarlijkse controle is een waarborg dat toeleveranciers bij Innovar terecht kunnen voor kwalitatieve restgasanalyses.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde beurs. We hebben veel relaties op onze stand welkom mogen heten. We willen dan ook iedereen hartelijk danken voor uw interesse in IPS Technology en Innovar Cleaning Control

 


Precisiebeurs 2019

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.