Onze Environmental Test Engineer

Ramon Hendriks, is dat niet die voetballer? Ja en nee. Ramon Hendriks voetbalt in zijn vrije tijd, maar is niet de jeugdinternational die onlangs tekende voor een opstelling in het onder-de-17-team van Feijenoord. “We zijn geen familie”, aldus de Ramon van IPS.

 

De IPS-Ramon volgde onlangs Roderick van Dijk op als environmental test engineer van het testhuis van IPS. En dat is nog leuker dan voetbal, vindt de 25-jarige inwoner van Maasbree. “Heel afwisselend werk. Ik voer testen uit, onderhoudt contact met opdrachtgevers en ben actief op het gebied van verkoop.” En dan heeft Ramon ook nog tijd over om de opleiding tot Certified Packaging Laboratory Professional te volgen bij ISTA. “Daar leer ik nóg meer van de normen op het gebied van het testen van verpakte en onverpakte goederen.”

 

Opdrachtgevers hoeven niet te wachten tot hij dat papiertje heeft gehaald, alvorens ze bij het testhuis aankloppen. “Natuurlijk niet. Niet alleen zijn er hier collega’s die het diploma al haalden, ook is het testhuis als geheel al ISTA-gecertificeerd. Daar komt bij dat Ramon zowel MBO mechatronica  en HBO werktuigbouwkunde heeft gestudeerd. “Een echte engineer, zowel praktisch als theoretisch, hij weet van wanten.”

 

En van voetbal, want Ramon staat in het doel bij MVC’19 Maasbree.  


Onze Environmental Test Engineer

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.