Onze dienstverlening gaat ver

Het is veel meer dan plankjes en spijkers. Stofvrije verpakkingen voor grote, kwetsbare apparaten. Of een slim ontwerp voor een onderdeel dat onder alle omstandigheden rechtop moet worden vervoerd. Verpakken voor de industriële sector is specialistenwerk, waarbij een werktuigbouwkundig voorbereidingstraject is toegevoegd aan verpakken.

 

We kijken aandachtig naar het assemblageproces van de klant. Hoe kunnen we een machine het beste demonteren en op een andere plek weer opbouwen? Hoe snel kunnen we iets inpakken en weer uitpakken?

 

Door het integreren van verpakken in de bedrijfsvoering kunnen we voor onze klanten het leveringsproces versnellen. Dat zou voor de klant winst moeten opleveren. Toch voldoen aan de eisen van de klant, maar in kortere tijd en met minder materiaal produceren.

 

Onze dienstverlening gaat ver. Wij ontwerpen en leveren de verpakkingen en hijs en hefmiddelen van veelal hoogwaardige, geavanceerde elektromechanische machines of systemen. We testen producten verpakt en onverpakt in ons eigen testlab. Zusterbedrijf Innovar Cleaning Control reinigt, assembleert en kwalificeert onderdelen en samenstellingen.

 

Zoekt u ook een totaaloplossing voor uw verpakkingsprobleem? Neem contact op met bas.driendijk@ips-technology.com


Onze dienstverlening gaat ver

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.