Online shoppen groeit explosief

Online shoppen groeit explosief en het onlangs geopende Amazon distributiecentrum is hier een duidelijk gevolg van.

 

Met deze groei vinden nog meer pakketten hun weg naar de consument. De groeiende vraag zorgt voor vollere busjes, meer stapelen en het dragen van meer gewicht en daardoor een grotere kans op schade aan de verpakkingen. En kapotte verpakkingen betekent vaak beschadigde producten, met als mogelijk gevolg reputatieschade.

Door verpakkingen op de juiste manier te laten testen wordt duidelijk hoe goed het product beschermd is tegen het vallen tijdens transport en kan een keuze gemaakt voor de juiste verpakking. Dit biedt ook zicht op lagere transportkosten door kleinere en duurzamere verpakkingen.

Neem gerust contact op, zodat we kunnen vertellen wat de risico’s zijn en wat testen inhoudt. marijn.sijbers@ips-technology.com


Online shoppen groeit explosief

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.