Kwalitatief hoogwaardige verpakking

Als verpakkingsexperts hebben we veel ervaring op het gebied van verpakkingen. Hoe maak je een verpakking die een machine goed beschermt tegen vocht en vuil? Hoe is de regelgeving met betrekking tot het transport per vliegtuig? Hoe bereken je dempingswaarden van de machine in combinatie met de verpakking tijdens transport?

Hiervoor is expertise nodig die leid tot een vlekkeloze levering en die ook nog eens op tijd komt. Maar we willen ook een duurzame verpakking ontwikkelen die in de toekomst eenvoudig te hergebruiken is.

Op de foto de ontwikkeling van een tool om de machine als geheel te transporteren door middel van een luchtkussensysteem. Het is een ontwikkeling van een transportsysteem waar we nog steeds trots op zijn.

Voor meer verpakkingsoplossingen kunt u contact opnemen met bas.driendijk@ips-technology.com


Kwalitatief hoogwaardige verpakking

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.