Klus geklaard

Aan het idee van 3D-printers bent u inmiddels vast al gewend. Maar dat er enorm grote platte beeldschermen op die manier worden geprint, wist u dat al? IPS Technology wel.

 

Die printers worden onder meer ingezet door een bedrijf in Amerika. De productie van de printers vindt plaats in Nederland. U voelt hem al: die enorme machines moeten de oceaan over.

 

Dat transport is een huzarenstukje, dat IPS Technology al enkele keren mocht verzorgen. IPS ontwikkelde en produceerde de verpakking: een metalen behuizing van drie meter hoog, twee meter breed en nog eens twee meter diep. In dat frame is de uiterst gevoelige printer op verschillende manieren bevestigd en die bevestiging zorgt ervoor dat de inhoud niet schokt of trilt.

 

De opdracht bleef niet beperkt tot de verpakking, want IPS tekende ook voor het transport zelf. Zowel in de vrachtwagen als in het vliegtuig stuurde IPS een begeleider mee. Na elk ritje was het weer fijn als hij vanuit de VS belde. “Hij is geïnstalleerd. Klus geklaard. Ik kom weer naar huis.”


Klus geklaard

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.