ISO 9001 gecertificeerd

Onlangs hebben we een tussentijdse audit laten uitvoeren voor het doorlopen van een groot deel van onze processen en we zijn verheugd te melden dat ze in orde zijn bevonden. Hiermee zorgen we voor een consistente kwaliteit van onze processen en diensten.

 

We zijn gestart met diverse interviews met de afdeling verkoop, de projectenafdeling en het testcentrum en ook onze nieuwe locatie van de materialenafdeling in Schijndel heeft de proef doorstaan.

 

Innovar is doorgezaagd over onderhoud en planning, klanttevredenheid en klachten afhandeling. In het bijzonder de wijze van klachtafhandeling volgens de 8D-probleemoplosmethode kreeg veel lof.

 

Onze kwaliteitsmedewerkers van de verschillende afdelingen hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om alles up-to-date te houden. Het was een audit die zich zeer sterk richtte op de beheersing van de uitvoerende processen in de praktijk.

 

We zijn trots op iedereen die zijn steentje hierin heeft bijgedragen.


ISO 9001 gecertificeerd

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.