IPS Technology feliciteert Solar Team Eindhoven

We willen het gehele Solar Team Eindhoven van harte feliciteren met het winnen van de eerste prijs in de Cruiser Class van de Bridgestone World Solar Challenge. Voor de vierde keer op rij een geweldige prestatie. We zijn ontzettend trots dat we hieraan mochten bijdragen door het ontwikkelen en leveren van een op maat gemaakte flight case.

 

We zijn verheugd dat we de hoge ambities van het Solar Team Eindhoven mochten ondersteunen door het ontwikkelen en leveren van een maatwerkoplossing kistverpakking. De verpakking is geschikt voor het vervoer van de Stella Era van Eindhoven naar Australië voor de Bridgestone World Solar Challenge (WSC) dat gehouden werd op 13-20 oktober 2019.

 

We zijn gewend onze klanten integrale oplossingen te bieden. Dit zie je ook weer terug in deze verpakking waarbij we de juiste bescherming bieden maar ook gemak tijdens in- en uitrijden. Tijdens de race werd de kist ingeklapt op hun equipment container vervoert. We hebben samen met het Solar Team Eindhoven hun eisen en wensen vertaald in een slimme oplossing die effectief en gebruiksvriendelijk is en de juiste bescherming biedt.

 

We voelen met deze sponsoring een lokale verbondenheid en laten zien serieus werk te maken van ons geloof in deze jonge technische talenten. Samen met Meilink BV ondersteunden we alle Nederlandse teams. We hebben van jullie genoten!


IPS Technology feliciteert Solar Team Eindhoven

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.