IPS Technology en Meilink winnen ASML Supllier Award!

Eén keer per jaar reikt ASML aan haar best presterende leveranciers de ´ASML Supplier Awards´ uit. Een prestigieuze prijs, die normaal tijdens een bijeenkomst wordt uitgereikt. Dit jaar ging dat net even anders, de prijs werd virtueel uitgereikt in een video conferentie aan de award winnende bedrijven.

 

Meilink - IPS Technology heeft de ASML “Sustainability Excellence” award 2020 gewonnen naar aanleiding van de verduurzaming en de groei die wij voor ASML realiseren.

 

We hebben de award gewonnen door het leveren en onderbrengen van innovatieve verpakkingen, transport tools en machine onderdelen in een cirkel van duurzaam hergebruik. Een programma dat bekend staat onder de naam “Return4Re-Use” dat bijdraagt aan het verlagen van de milieubelasting en het verlagen van de kostprijs van de producten van ASML.

 

Dennis Groesbeek: “We zijn erg trots dat we deze award namens ons bedrijf in ontvangst mogen nemen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Dat we deze erkenning krijgen van een wereldwijd toonaangevend bedrijf, bevestigd dat we samen met ASML met de juiste initiatieven bezig zijn. Daarnaast zijn we ASML dankbaar dat zij innovatie op het gebied van verpakken enorm serieus nemen. Zonder de inspanningen van hun kant zou dit niet mogelijk zijn”.


IPS Technology en Meilink winnen ASML Supllier Award

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.