IPS Technology, een naam die de lading dekt

IPS Packaging is niet meer. Het bedrijf heet sinds 7 oktober IPS Technology. Een naam die beter past bij wat het bedrijf is en doet. Directeur-eigenaar Peter Geerts: “De oude naam suggereerde nog te vaak dat we verpakkingen produceren. In werkelijkheid ontwerpen we verpakkingen en zelfs dat is maar een deel van het verhaal.”

 

Het andere deel van het verhaal is dat IPS Technology waarde toevoegt aan vaak complexe, industriële processen. Geerts: “Dat doen we door die producten snel, betaalbaar en vooral veilig van producent naar opdrachtgever te verplaatsen. Daarbij hoort ook dat die producten worden gedemonteerd, gemonteerd en in bedrijf gesteld en dat daarbij technologie wordt ingezet om dat zo efficiënt en zorgeloos mogelijk te doen. Het is werk dat een beetje van doen heeft met verpakken, maar toch vooral met technologie. Vandaar de nieuwe naam.”

 

Pijlers

Geerts introduceerde de nieuwe naam tijdens een voor externe relaties georganiseerde bijeenkomst in het kantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. De vele gasten bezochten bij die gelegenheid ook het nieuwe testlab van IPS. Het testen van verpakte en onverpakte producten vormt één van de drie pijlers waar IPS Technology op rust. De andere twee zijn packaging development (het ontwerpen van verpakkingen van industriële producten) en tooling (ter ondersteuning van het monteren en demonteren van industriële producten in de supply chain).

 

Tegelijk met die nieuwe naam is ook de net zo nieuwe pay off van IPS Technology bekendgemaakt: Cherishing industrial products. “Want”, aldus Geerts, “Dat is wat we doen: we koesteren industriële producten.”


IPS Technology een naam die de lading dekt

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.