Innovar groeit

Innovar wil graag tegemoet komen aan de klantvraag en de golf aan technologische innovaties zorgt voor veranderingen in klantverwachtingen. De cruciale vraag die Innovar bezighoudt is hoe kunnen we adequaat anticiperen op ontwikkelingen en mee veranderen.

Alleen investeren in machines en het aannemen van collega’s is niet voldoende. Ontwikkeling vindt op meerdere vlakken plaats en alle afdelingen moeten mee in het voorkomen van knelpunten.


Innovar heeft al heel veel stappen gezet. Ze zijn gestart met de implementatie van een nieuw ERP systeem en hebben onlangs het ISO certificaat behaald. Ondertussen groeit ook het personeelsbestand door en heeft een Team Leider Productie het team versterkt. Het trainingsprogramma van de Innovar Academy draait op volle toeren. Aandacht voor persoonlijke groei is er ook voor de werknemers die willen doorgroeien. Het is een continue proces van kennis opfrissen en kennis laten groeien. Ook vraagt een groeiend personeelsbestand om extra ruimte.


Diverse investeringen zijn gedaan in de aankoop van een nieuwe cleanroom, nieuwe RGA-systemen en compleet nieuwe wasstraat. De juiste investeringen zullen zichzelf terug verdienen. Innovar wil de kennis vergroten, klanten beter van dienst zijn met zorg voor de realisatie van een stabiele continuïteit van het bedrijf.


Heel veel ontwikkelingen dus in korte tijd. Ze zijn ontzettend trots op wat ze hebben bereikt. Een feit is dat iedereen enorm hard heeft gewerkt om dit alles mogelijk te maken.


Innovar groeit

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.