Hoe wordt het product ontvangen?

Voor een product of onderdeel dat enorm kostbaar en kwetsbaar is hebben we één simpele opdracht en dat is het voor de klant mogelijk maken dat het product onbeschadigd en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. En in deze ene opdracht zitten ontzettend veel aspecten om te komen tot een optimale verpakkingsoplossing.

Een veilige verpakking, bestand tegen schokken, temperatuurwisselingen en luchtdrukverschillen. Een oplossing waarbij het gevoelige product niet schudt, rechtop blijft staan en alle onderdelen schoon blijven.

Maar we kijken verder dan alleen de beschermfunctie van de verpakking. Ook het logistieke proces bepaalt het ontwerp. Het product mag geen nadelige gevolgen ondervinden van de duur of de wijze van transport. Grote verpakkingen kunnen stagneren in de vervolgschakels wat onnodig om extra handelingen vraagt zoals omverpakken. Of te dure oplossingen, gericht op slechts één type vervoer. We stellen ons zelf de vraag; Hoe wordt het product ontvangen?


Hoe wordt het product ontvangen

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.