High Precision Cleaning Service Provider

Al 10 jaar lang staat Innovar Cleaning Control voor de hoogste standaard op het gebied van cleanliness. Achter gesloten deuren werken we nu hard om ook in de toekomst de beste kwaliteit en de beste service te kunnen bieden.


We groeien mee met het belang van cleanliness. Hiervoor plaatsen we een nieuwe, extra cleanroom met apparatuur die ook in de toekomst de beste resultaten borgt: een nieuwe wasstraat, nieuwe uitstookovens en nieuwe RGA-scanners.

Als High Precision Cleaning Service Provider (CSP) zijn we ook in de toekomst uw partner met een korte doorlooptijd en de kwaliteit en expertise die u mag verwachten.

Nieuwsgierig wat dit voor u betekent? Neem contact op met uw vaste contactpersoon of via 040-7370199 of verkoop@innovar-cc.com


High Precision Cleaning Service Provider

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.