Het hoeft niet ingewikkeld

Laat ik u eens deelgenoot maken van de redactievergaderingen die we bij IPS Technology zo nu en dan houden. Dan komen we met een groep collega’s bij elkaar om te bedenken wat voor berichten we met u willen delen via artikelen op onze website.

 

Het gaat dan steevast over behoorlijk complexe projecten. Klussen waar heel wat denk-, reken- en tekenwerk aan vooraf gaat. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat een bijzonder groot en innovatief printsysteem vanuit Europa veilig naar Amerika wordt gebracht. Of een enorme hoeveelheid kleine onderdelen van een ingewikkelde machine worden schoongemaakt en als nieuw worden geretourneerd aan de afzender.

 

De tijd dat we ons louter bezighielden met packaging lijkt zo nu en dan voorbij. Want verpakkingen maken bij onze opdrachten nogal eens plaats voor verpakkingssystemen en die systemen zijn heel vaak eenmalig en dus uniek. Het zijn ook nog eens systemen waarbij nauwkeurigheid van afmetingen, klimatologische omstandigheden en andere eigenschappen tot absurd hoog niveau wordt gebracht.

 

Tijdens onze redactievergadering ging het over dit soort projecten. Toen we een lijstje hadden samengesteld, zei een van de collega’s: “We zouden bijna vergeten dat veel van onze klanten wel veeleisend zijn, maar niet van die bijzondere, once-in-a-lifetime opdrachten hebben. Wat moeten die wel niet denken als we alleen van die technische hoogstandjes publiceren?”

 

Het antwoord kwam van een andere collega: “Die klanten lezen die berichten en denken: als IPS dat soort complexe projecten aankan, dan kunnen ze mijn uitdagingen zeker aan.”

 

Uw opdracht mag dus best ingewikkeld, beste klant. Maar het hoeft niet.

 

Peter Geerts

Directeur IPS Technology

 


Het hoeft niet ingewikkeld

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.