Heeft u een uitdaging met het meten van moleculaire verontreiniging?

Residual Gas Analysis (RGA) oftwel Restgasanalyse wordt gebruikt om te bepalen of een onderdeel vervuild is. Het uitvoeren van reguliere metingen dienen ter controle van de moleculaire reinheid van uw product.

Een product of onderdeel wordt in een vacuümkamer geplaatst om vervuiling te meten. Restanten worden waargenomen van bijvoorbeeld niet goed verwijderde reinigingsmiddelen. Kwalificatie van producten met behulp van Restgasanalyse wordt voorafgaand aan het assemblage proces uitgevoerd.

Ons zusterbedrijf Innovar Cleaning Control meet restgassen in drie verschillende containers, welke onafhankelijk van elkaar metingen kunnen uitvoeren. De meest geschikte container wordt gekozen voor een optimale meting. Zij analyseren en interpreteren de gemeten waarden en voorzien van adviezen waar gewenst.

De Innovar RGA systemen zijn vrijgegeven door ASML en jaarlijks vindt er een controle plaats die waarborgt dat toeleveranciers terecht kunnen voor kwalitatieve restgasanalyses.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Tiny Bosmans verkoop@innovar-cc.com


Heeft u een uitdaging met het meten van moleculaire verontreiniging

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.