Hans en Innovar 10 jaar samen

Begonnen bij IPS Technology als Project Coördinator en na de nodige contamination control ervaring opgedaan bij ASML begon hij 2,5 jaar later aan zijn avontuur met Innovar. Het zelf in elkaar zetten van RGA-meetsystemen heeft altijd een groot verschil gemaakt in de Innovar cleanliness state-of-mind.

 

Echt toepassen wat je vertelt aan je klant, risico’s durven nemen en denken in mogelijkheden. “We stelden ons regelmatig de vraag: Wat is er nodig in deze situatie? Wat we nu in de praktijk brengen met ons reinheidsbewustzijn hebben we op die manier doorleeft.”

 

Inmiddels 10 jaar verder is Hans nog steeds de trotse Manager Operations van Innovar, is zijn kennis enorm vergroot en heeft hij zich ontwikkeld tot een autoriteit in de Brainport regio. Van pionier naar Hightech Cleaning Service Provider; met minimale middelen haalde Hans en zijn team het maximale eruit. Dit maximale heeft vorm gekregen door de forse uitbreiding met de bouw van een nieuwe cleanroom. Hiermee zet Innovar een grote stap om marktleider van de Brainport regio te worden.

 

“Groei heeft goede mensen nodig en dat is niet altijd makkelijk, maar we doen geen concessies aan kwaliteit.  We hebben onze organisatie goed op orde en we blijven onze gekwalificeerde professionals trainen middels de Innovar Acadamy”.

 

Hans 10 jaar bij Innovar en onderdeel van de IPS familie zien we als een groot compliment.  


Hans en Innovar 10 jaar samen

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.