Gecertificeerd testhuis

IPS Technology beschikt over een ISTA-gecertificeerd testhuis met zeer geavanceerde testfaciliteiten.

 

De International Safe Transit Association (ISTA), een internationaal orgaan van organisaties en vakmensen in het ontwikkelen, ontwerpen en evalueren van kosteneffectieve en beschermende transportverpakking, heeft normen gesteld voor verpakkingen die producten beschermen tegen de risico's die gepaard gaan met normale verzending.

 

Voor de bescherming van uw producten tegen schade tijdens transport is het belangrijk om verpakkingen van de best mogelijke kwaliteit te hebben zodat uw goederen hun bestemming in goede conditie bereiken. Wij  testen uw verpakte én onverpakte producten tegen de ISTA-normen om aan te tonen dat uw verpakking van voldoende kwaliteit is. Onze medewerkers zijn hoogopgeleide en kundige adviseurs met kennis in methodologieën en ontwikkelingen in reguleringen, maar ook met creativiteit en kennis van de wereld waarin u zich beweegt.

 

Het beschermen van uw producten met de ISTA-verpakkingsnormen geeft u een reeks bedrijfsvoordelen voor uw organisatie, inclusief grotere winst door minder schade en vorderingen en productverlies, betere klanttevredenheid en betere reputatie voor levering van kwalitatieve producten.


Gecertificeerd testhuis

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.