Flexibele top inpakkers

Met de groeiende complexiteit en daarmee samenhangende risico’s van producten, neemt ook het belang van kwalitatief hoogwaardige inpakkers toe. IPS Technology biedt ze samen met moederbedrijf Meilink aan.

 

Peter Geerts zag de afgelopen decennia hoe de opdrachtgevers van IPS de lat alsmaar hoger legden. “Dat geldt niet in de laatste plaats voor ASML. Ons bestaansrecht is dat we steeds aan nieuwe, stengere eisen voldoen nog voor er om wordt gevraagd. Dat geldt ook voor onze dienstverlening op het gebied van inpakken.”

 

Opleiding

Sinds IPS een onderdeel is van Meilink, specialist op het gebied van industriële verpakkingen, nam de kwaliteit een hoge vlucht. Het is onder meer te danken aan de opleiding tot emballeur, die het bedrijf samen met een opleidingsinstituut ontwikkelde. De vakopleiding valt officieel onder de Beroeps Begeleidende Leerweg, externe toezichthouders bewaken de kwaliteit en geldt als een middelbare beroepsopleiding.

 

Peter: “Met deze opleiding onderscheiden we ons van uitzendorganisaties die het aanbieden van ‘handjes’ beschouwen als ongeschoold werk. Voor veel inpakwerk zal dat best kunnen, maar niet voor de industriële en technologische werelden waarin wij actief zijn. Tegelijkertijd bieden we wel dezelfde voordelen als die uitzendbureaus. We bieden ASML en andere klanten een flexibele schil. Vooral voor ASML, waar de behoefte aan inpakkers sterk wisselt, is dit plezierig.”


Flexibele top inpakkers

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.