Echte Brainporters bij u in huis

Wat u al wist: om goed te presteren is het handig dat u in de huid kruipt van uw opdrachtgevers. Ooit waren er branches waarin klanten zich gedwee schikten in wat leveranciers hadden bedacht. Wie dertig jaar geleden een telefoon wilde aanschaffen – geen mobiele, gewoon een toestel met een draad en draaischijf – kreeg te maken met lange wachttijden en de keuze uit een stuk of twee modellen. Ze vroegen bij de toenmalige PTT nog nét niet waarom u dacht een telefoon nodig te hebben.

 

Wij proberen ons best te doen om kampioen In De Huid Van De Klant Kruipen te worden. En we hebben ontdekt hoe we dat voor elkaar gaan krijgen: we moeten ons in een zo vroeg mogelijk stadium bemoeien met wat onze klant van plan is.

 

Dat klinkt onaardig, bemoeien. In de praktijk valt dat ontzettend mee. Wat we doen: als een klant een nieuw product gaat bedenken, schuiven we aan en brengen we onze kennis in op het gebied van verpakking en transport van producten. In negen van de tien gevallen leidt dat tot aanpassingen in het ontwerp van zo’n product. En die aanpassingen verdienen zich terug. Omdat assemblage, het onderhoud, de  verpakking en het transport beter, efficiënter, veiliger of goedkoper kan bijvoorbeeld.

 

IPS Technology gaat daarin nu een stap verder. We schuiven nog steeds aan bij doorgaans inspirerende vergaderingen en brainstorms van ontwerpteams. Maar steeds vaker veroveren we voor langere tijd een bureautje bij de opdrachtgever. Zo zijn onze specialisten in alle fasen van de ontwikkeling van een product er als de kippen bij om mee te denken.

 

Het zijn niet de eerste de besten die we voor dit werk selecteren en aanbieden. Het zijn, wat wij noemen, ‘echte Brainporters’. Technici die zijn opgegroeid in de boeiende, competitieve en hoogwaardige cultuur van de slimste regio van de wereld.

 

En die echte Brainporters bewaren we dus niet voor onszelf. Die bieden we u aan. Bel of mail de nieuwe new business developer van IPS voor meer informatie: Tim Ummels, tim.ummels@ips-technology.com, 040 2647 200.

 

 

Peter Geerts

Directeur IPS Technology


Echte Brainporters bij u in huis

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.