Durft u de Afrikatest aan?

Een product dat ongeschonden op Nederlandse wegen van a naar b gaat, is daarmee niet per definitie ook geschikt voor transport in Afrika. Zowel wegen als spoorverbindingen liggen er op dat continent nogal eens net wat slordiger bij. Dat geldt trouwens ook voor andere werelddelen. Dus als uw product die kanten op moet: kies voor de Afrikatest.

 

Overigens is niet alleen de infrastructuur in Afrika en andere regio’s een probleem, ook de vrachtwagens zijn daar nogal eens van mindere kwaliteit. Ze rijden er rond: trucks zonder luchtvering. En dan zijn er nog treinstellen die met een enorme klap aan elkaar worden gekoppeld. Ook het vliegverkeer en zeetransport is vaak net wat anders. Bevestigingssystemen in de laadruimte van vliegtuigen die nét wat minder stevig zijn dan uw bedoeling is. Vervoer over zee heeft ook zo nadelige gevolgen: containers zijn niet volledig dicht afgesloten, vocht vreet er in en ook extreme temperatuurverschillen tijdens de reis eisen hun tol.

 

Voor u overweegt om maar helemaal af te zijn van welke vorm van export of import ook: laat de te transporteren producten goed testen. Zelfs een zeereis van drie maanden bootst IPS in no time moeiteloos na. Vanzelfsprekend kunnen we ook al die andere tests. Of het nu gaat om trillen, vallen, botsen, verhitten, verkoelen en luchtdrukverschillen: het testhuis heeft de apparatuur en kennis in huis. En als u helemaal zeker wilt zijn, dan kiest u voor de Afrikatest en krijgt u het hele pakket. Of u laat u adviseren door de testengineers van IPS Technology. Zij kunnen deze Afrikatest koppelen aan een internationale norm waar uw verzekeraar van weet en van watertand.


Durft u de Afrikatest aan

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.