Dat biedt zekerheid

Bent u ook op zoek naar zekerheid voor uw kostbare en kwetsbare producten?

Als Hightech Packaging Partner biedt IPS Technology een brede keten aan dienstverlening voor een optimale verpakkingsoplossing. We ontwikkelen verpakkingen, testen, reinigen en leveren ze. Ook voor verpakkingen niet door ons ontwikkeld, bent u bij ons in goede handen. Onze brede keten leidt tot een optimale bescherming.

In ons Packaging Circulation Pool worden verpakkingen in optimale staat gehouden zodat het meerdere transport cycli mee kan. We controleren alle onderdelen, voeren reparaties uit en brengen het in de juiste cleanliness. Daarna slaan we de verpakking op tot u die weer nodig hebt.

Naast duurzaam is het ook efficiënt en effectief en sluit het naadloos aan met alle diensten in onze keten. Dit soepel verloop en aansluiten van diverse processen biedt meer overzicht en een hogere maximale meerwaarde zoals het in perfecte staat en op tijd afleveren van uw kostbare en kwetsbare producten. Dat biedt zekerheid!


Dat biedt zekerheid

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.