Brainport Industries member

Dit jaar zijn we weer lid geworden van Brainport Industries. Brainport Industries is een coöperatie van hightech leveranciers en samen werken ze aan technology-, market- and people projects om de innovatieve kracht van haar leden te versterken. Ze biedt een structuur voor samenwerking op deze gebieden.

 

We zijn lid geworden omdat Brainport Industries een hoogwaardig netwerk is van hightech bedrijven in de regio Eindhoven. Zowel onze klanten als leveranciers zitten in dit netwerk. Door dit lidmaatschap nemen we actief deel aan de netwerk initiatieven. We leveren een positieve bijdrage aan de commerciële en knowledge-based activiteiten van het Brainport netwerk. Dankzij intensieve samenwerking binnen het netwerk tillen we IPS Technology en Innovar Cleaning Control naar een hoger niveau en komen we in contact met de netwerk leden die kennisuitwisseling starten.

 

Kortom, als lid blijven we onze professionaliteit verbeteren.


Brainport Industries member

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.