Bezoek ons tijdens de Precisiebeurs 2019

Op 13 en 14 november kunt u ons weer vinden op stand 200 in de Dommelhal tijdens de Precisiebeurs 2019 in het Hotel NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. De Precisiebeurs is al 19 jaar het ontmoetingspunt rond Precisietechnologie.

 

We praten u graag bij over de ontwikkelingen op het gebied van high tech solutions voor transport verpakkingen en tools. We ontwikkelen transport verpakkingsmethoden en leveren verpakkingssystemen voor industriële producten die optimale bescherming bieden. Samen met onze testlab en cleanroom bieden we een integrale keten benadering die uniek is in de markt.

 

Ons testlab is ISTA gecertificeerd en we zijn officieel opgenomen in het Amazon Packaging Support en Supplier Network (APASS). Ons zusterbedrijf, Innovar Cleaning Control, is een specialist dat het complete proces verzorgt van cleaning, kwalificatie, montage en transport. Onze Restgas-Analyse (RGA) systemen zijn gecertificeerd en vrijgegeven door ASML  Deze jaarlijkse controle is een waarborg dat toeleveranciers bij Innovar terecht kunnen voor kwalitatieve restgasanalyses.

 

Registreer hier uw gratis bezoek aan de Precisiebeurs 2019. We zien u graag!

 


Bezoek ons tijdens de Precisiebeurs 2019

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.