Als het niet kan, dan zeggen we dat

Op het gebied van industriële verpakkingen is zowat alles mogelijk. Maar heel soms moet zelfs IPS Technology nee verkopen. Dankzij een handige grafiek doen we dat heel snel.

 

Annerieke Meijer is operations manager bij IPS en legt uit dat met name strenge temperatuur eisen soms voor complexe oplossingen zorgen. “We maakten ooit mee dat een klant een product had ter grootte van een mobiele telefoon en dat de hoge temperatuureisen zorgden voor een verpakking van een kubieke meter. Toen de klant dat hoorde, nadat we de verpakking hadden ontworpen, werden de eisen bijgesteld. Nu hebben we een praktisch hulpmiddel ontwikkeld, waarbij de gevolgen van temperatuureisen heel snel bekend zijn. Dat voorkomt onnodig ontwerpwerk en tijdverlies.”

Behalve dat we klanten nu snel inzicht kunnen geven in de consequenties van temperatuureisen, hebben we ook een grafiek ontwikkeld waarmee kan worden vastgesteld of een bepaalde eis helemaal  niet uitvoerbaar is. “De klant weet dus meteen of het kan, niet kan of dat het slechts mogelijk is met ingrijpende oplossingen – zoals zo’n verpakking van een kubieke meter.”

IPS kan niet alleen snel inzicht geven als het gaat om temperatuureisen, maar ook met betrekking tot schokgevoeligheid van een product. 


Als het niet kan dan zeggen we dat

Nieuws


Blijf op de hoogte. Lees onze nieuwsbrief.

De ontwikkelingen in de wereld van verpakkingen, tooling en testen gaan hard. Wie van die ontwikkelingen op de hoogte wil blijven leest de onregelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief van IPS. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden. Belangstelling? Vul hiernaast uw emailadres in en druk op verzenden.Heeft u onze brochure al gezien?
Download hem hier

Aanmelden Nieuwsbrief  • Invoer verplicht.

    Invoer geen geldig emailadres.